Ajankohtaista

Nimitysuutinen 01092023

Uuden toimitusjohtajan myötä kohti kasvun seuraavaa vaihetta

Tilamar Oy rakentaa kasvua hallitusti ja kannattavasti. Viimeisen viiden vuoden aikana liikevaihtomme on kasvanut 50%. Kasvun taustalla on vahva markkinan tunteminen ja markkinan tarpeisiin vastaaminen. Hallittu kasvu tarkoittaa sitä, että jokaista asiakasta palvellaan laadukkaasti ja henkilökunta saa työskennellä mielekkäässä työympäristössä. Kannattavuus on edellytys liiketoiminnan kehitykselle.

Haluamme kiittää Jukka Räsästä toimitusjohtajan työstä kahden viimeisen vuoden osalta. Tänä aikana yrityksen toimintoja on kehitetty ja rakennettu edellytyksiä pärjätä kiristyvässä hintakilpailussa. Lisäksi asiakaspalvelua on parannettu merkittävästi. Liikevaihdon kasvu on jatkunut Jukan toimitusjohtaja kautena, mikä mahdollistaa jälleen uuteen kehitysvaiheeseen siirtymisen. Jukka jatkaa Tilamarissa samalla innolla kuin aiemmin näkyen jatkossa suurempien asiakasprojektien vetovastuussa.

Seuraavan viiden vuoden tavoite on tehdä Tilamar Oy:sta Suomen vaikuttavin kaupallisten tilojen tekijä. Vaikuttavuudella tarkoitamme sekä yrityksen kokoa että merkityksellistä tekemistä markkinalla. Merkittävyys markkinalle annetaan alan parhaalla osaamisella ja ammattitaidolla yhteistyössä alan eri toimijoiden kanssa. Me tiedämme toimittajana, miten asiakkaan projekti tehdään hallitusti alusta loppuun viimeisetkin yksityiskohdat huomioiden ja millaisella yhteistyöllä syntyy onnistuneita projekteja. Tulemme olemaan merkittävä kumppani ja tärkeä myymäläkalusteiden toimittaja monelle suomalaiselle kaupan-, julkitila-, hotelli- ja ravintola-alan yhtiölle.

Tilamar Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi tulee Jussi Pietilä. Jussilla on vahva kokemus yrittäjyydestä, myyntijohtajuudesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Lisäksi hänellä on laajaa kokemusta IT-alalta. Jussin vahvuuksien myötä yrityksemme palveluita tullaan kehittämään yhä uudelle tasolle. Huolehtimalla prosessiemme kustannustehokkuudesta voimme taata kohtuullisen hintatason ja toiminnan laadun myös asiakkaillemme. Asiakkaan etu on, että hän saa aiempaa kokonaisvaltaisempaa palvelua yhden kalustetoimittajan kautta. Jatkossa tarjonnastamme löytyy rakennuttamisen palvelut, kiintokalusteet, valaistus ja miljöö-tuotteet. Lisäksi tarjoamme suunnittelua laajemmassa muodossa kuin aikaisemmin.

Palvelemme asiakkaitamme jatkossakin sitoutuneesti ja vahvalla ammattitaidolla tarjoten ratkaisuja kaupallisten tilojen suunnittelusta toteutukseen.

Lue myös

Rakennamme kasvua

Tilamar Oy:n rinnalle on perustettu uusi rakentamisen palveluista vastaava yhtiö: Tilawise Oy. Tilawisen tehtävänä on tuottaa ja laajentaa palveluita sisustusrakentamisen markkinalle. Tämän myötä myös Tilamarin

LUE LISÄÄ

Mikä on kaupan tekijä?

Kaupan tekijänä autamme asiakkaitamme tekemään kauppaa. On se sitten kalustamalla tilan kuten myymälän, kahvilan tai liiketilan, maksimoimalla tilankäytön, edistämällä myyntiä tai helpottamalla arkea toimivilla kalusteratkaisuilla. Kaikki tämä tapahtuu vankalla kokemuksella ja sujuvalla yhteistyöllä kumppaneidemme kanssa.

LUE LISÄÄ
Silmäasema

Silmäaseman kasvu ei ole optista harhaa

Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäterveyden palveluntarjoaja ja toiseksi suurin optikkoketju. Sen lisäksi, että brändi tulee miltei varmuudella ensimmäisten joukossa mieleen silmälaseja hankkiessa, on Silmäasema ainoa silmäterveyden toimija Suomessa, joka tarjoaa kokonaisuutena kaikki alan palvelut optisen alan vähittäiskaupasta silmäsairaalapalveluihin.

LUE LISÄÄ
Tilamarin toimitusjohtaja Jukka Räsänen ja Teemu Tahvanainen.

Tilamarin toimitusjohtajaksi Jukka Räsänen

Tilamar Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Jukka Räsäsen 12.4.2021 alkaen. Räsänen on yksi Tilamarin omistajista. Hän on tehnyt myymälä- ja julkitilakalusteiden alalla yli 20 vuoden työuran ja työskennellyt pitkään myös Tilamarilla eri tehtävissä.

LUE LISÄÄ

Tilataju tiivistyy yhteistyössä

Aiemmin avasin blogissamme tilatajun käsitettä. Maailmantilanteen muututtua myös tilatajun merkitys on vahvistunut entisestään. Tilatajulla tarkoitetaan ainutlaatuista taitoa käyttää tilaa ja mahdollisuuksien löytämistä mahdottomasta.

LUE LISÄÄ