Asiantuntijaosaamista

suunnittelusta asentamiseen asti

Tehtävämme on helpottaa arkeasi, tehostaa tilankäyttöäsi ja edistää myyntiäsi.
Meille tyytyväinen asiakas on kaikki kaikessa.

Suunnittelu

Suunnittelemme toimivia, näyttäviä ja myyntiä edistäviä kalusteita. Autamme valitsemaan oikeat materiaalit, komponentit sekä ominaisuudet – räätälöitynä yrityksesi ilmeeseen, konseptiin ja budjettiin. Suunnittelun lähtökohtana on, että tiedät tarkalleen jo etukäteen mitä ja milloin saat – ja mihin hintaan.

Projektinhallinta

Autamme ja palvelemme sinua projektin kaikissa vaiheissa: tarvekartoituksesta suunnitteluun, suunnittelusta tuotantoon ja tuotannosta toimitukseen, aina asennetun tuotteen käyttöönottoon asti. Teemme sen, minkä lupaamme – ja joustamme tarpeidesi sekä aikataulujesi muuttuessa.

Referenssi

"Myyntimme kasvoi 20 %"

Työn voi tehdä monella tavalla – Tilamarilla työtä tehdään sydämellä. Henkilökunta on aidosti kiinnostunut asiakkaasta: tarpeisiimme, haasteisiimme sekä ongelmiimme syvennytään huolella ja ratkaisut räätälöidään meitä varten. Mikä parasta, räätälöinnin kustannus ei nouse verrattuna vakioratkaisuun. Myyntimme on kasvanut uusien kalusteiden ansiosta jopa 20 %, joten voin vilpittömästi suositella yhteistyötä Tilamarin kanssa.

Tom Eriksson, kauppias
K-Citymarket Salo

Valmistus ja asennus

Valmistamme yksilöllisiä ja laadukkaita kalusteita. Tuotteissamme yhdistyy Suomen paras puusepänosaaminen ja nykyaikaiset tuotantomenetelmät. Teemme jokaisen työmme pieteetillä ja pienimmät yksityiskohdat huomioiden. Emme tingi laadusta – missään olosuhteissa.

Ammattimainen asennus viimeistelee kalusteprojektin. Huolehdimme, että tarpeesi ja pienimmätkin yksityiskohdat tulevat huomioiduksi myös asennuksen aikana. Teemme työmme huolella ja aikataulussa, emmekä poistu paikalta ennen kuin lopputulos on sovitunlainen.