Vahvalla ammattitaidolla

ja pitkällä kokemuksella

Valmistamme kalusteet 30 ammattilaisen voimin puusepäntehtaallamme Lohjalla.

Kaupan tekijä

Tilamar on myymäläkalusteisiin erikoistunut puusepäntehdas. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme kalusteita vähittäiskaupan tarpeisiin. Pitkä kokemuksemme ja tuhannet toteutetut kalusteprojektit tekevät meistä yhden Suomen johtavista myymäläkalusteiden toimittajista.

Vahvaa kalustamisen osaamista

Tilamar on 1992 perustettu kalusteyritys ja työllistämme 30 kalustamisen ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsee Lohjalla, josta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti.

Referenssi

"Myyntimme kasvoi 20 %"

Työn voi tehdä monella tavalla – Tilamarilla työtä tehdään sydämellä. Henkilökunta on aidosti kiinnostunut asiakkaasta: tarpeisiimme, haasteisiimme sekä ongelmiimme syvennytään huolella ja ratkaisut räätälöidään meitä varten. Mikä parasta, räätälöinnin kustannus ei nouse verrattuna vakioratkaisuun. Myyntimme on kasvanut uusien kalusteiden ansiosta jopa 20 %, joten voin vilpittömästi suositella yhteistyötä Tilamarin kanssa.

Tom Eriksson, kauppias
K-Citymarket Salo

Referenssi

“Hinta, toimituskyky ja nopea aikataulu eivät vaikuttaneet laatuun”

Projekti hoitui hyvin. Työnjohto oli hyvin tavoitettavissa koko projektin ajan. Pienetkin muutokset huomioitiin välittömästi. Asentajat pitivät kiinni aikataulusta ja tekivät pitkää päivää, jotta kalusteet saatiin asennettua ajallaan. Hinta, toimituskyky ja nopea aikataulu eivät vaikuttaneet laatuun – päinvastoin: työn jälki oli erinomaista. Voin lämpimästi suositella Tilamaria, toivottavasti pääsemme jatkamaan yhteistyötä.

Petri Varpe, rakennusmestari
Varpe Oy