YRITYS

ARVOMME:
SUJUVUUS, LAATU JA YHTEISTYÖ

Kaupan tekijä

Tilamar on myymäläkalusteisiin erikoistunut
puusepäntehdas. Suunnittelemme, valmistamme
ja asennamme kalusteita vähittäiskaupan tarpeisiin.
Pitkä kokemuksemme ja tuhannet toteutetut
kalusteprojektit tekevät meistä yhden Suomen 
johtavista myymäläkalusteiden toimittajista.

VAHVAA KALUSTAMISEN OSAAMISTA

Tilamar on 1992 perustettu perheyritys ja työllistämme 16 kalustamisen ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsee Lohjalla, josta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti.

Tyytyväiset asiakkaat ovat paras referenssimme

MYYNTIMME KASVOI 20 %
Työn voi tehdä monella tavalla – Tilamarilla työtä tehdään sydämellä. Henkilökunta on aidosti kiinnostunut asiakkaasta: tarpeisiimme, haasteisiimme sekä ongelmiimme syvennytään huolella ja ratkaisut räätälöidään meitä varten. Mikä parasta, räätälöinnin kustannus ei nouse verrattuna vakioratkaisuun. Myyntimme on kasvanut uusien kalusteiden ansiosta jopa 20 %, joten voin vilpittömästi suositella yhteistyötä Tilamarin kanssa.

 Tom Eriksson, kauppias
K-Citymarket Salo

HINTA, TOIMITUSKYKY JA NOPEA AIKATAULU EIVÄT VAIKUTTANEET LAATUUN
Projekti hoitui hyvin. Työnjohto oli hyvin tavoitettavissa koko projektin ajan. Pienetkin muutokset huomioitiin välittömästi. Asentajat pitivät kiinni aikataulusta ja tekivät pitkää päivää, jotta kalusteet saatiin asennettua ajallaan. Hinta, toimituskyky ja nopea aikataulu eivät vaikuttaneet laatuun – päinvastoin: työn jälki oli erinomaista. Voin lämpimästi suositella Tilamaria, toivottavasti pääsemme jatkamaan yhteistyötä.

Petri Varpe, rakennusmestari
Varpe Oy

ERINOMAINEN YHTEISTYÖKUMPPANI
Tilamarilla projektin suunnittelu on sujuvaa ja helppoa. Asentajat ovat ammattitaitoisia, huolellisia ja työ on viimeisteltyä. Kalusteet ovat korkealaatuisia, tarkoituksenmukaisia ja pitkäikäisiä. Toiminnasta tulee esiin halu hoitaa projekti sujuvasti ja asiakaslähtöisesti. Yrityksen johto aidosti välittää asiakkaistaan sekä omista työntekijöistään ja se tulee kaikessa esille. Voin suositella Tilamaria kalustetoimittajaksi. Tilamar on erinomainen yhteistyökumppani.

Close Menu