Rekrytointi

PUUSEPPÄ

Tilamar Oy on lohjalainen puusepäntehdas. Teemme räätälöityjä puusepänkalusteita myymälöihin, kahviloihin, ravintoloihin ja julkisiin tiloihin. Meitä on yhteensä 16 ja etsimme nyt joukkoomme

TAITAVAA PUUSEPPÄÄ

Tehtäviisi kuuluu myymälä-, kahvila-, ravintola- ja julkitilakalusteiden valmistus. Toivomme sinulta vähintään kolmen vuoden monipuolista kokemusta kalusteiden valmistuksesta sekä halua tehdä töitä osana kalustamisen tiimiämme. Arvostamme taitoa hahmottaa valmis tuote piirustuksistamme sekä kykyä ratkaista valmistukseen liittyvät haasteet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Jos olet CNC-osaaja tai sinulla on halua kehittyä huippusellaiseksi, olemme erityisen kiinnostuneita sinusta.

Me Tilamarissa uskomme, että hyvinvoivat ja onnelliset työntekijät ovat parhaita työntekijöitä. Siksi teemme kokoajan töitä sen eteen, että voimme tarjota hyvät työolosuhteet. Monipuolisen työnkuvan, nykyaikaisten työkalujen ja kilpailukykyisen palkan lisäksi pääset osaksi kunnianhimoista kalustamisen tiimiämme. Sen lisäksi tarjoamme työntekijöillemme sairaskuluvakuutuksen sekä kattavan, yksityisen työterveyshuollon palvelut.

Jos haluat liittyä joukkoomme,
lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 29.12.2017 mennessä osoitteeseen: tiia.vierimaa@tilamar.fi.
Paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.