Monipuoliset

paneelikalusteet

Edustamme Suomessa maailman markkinajohtajaa, SPACEWALL® -paneelijärjestelmää. Tuotteiden korkean laadun, omaa luokkaansa olevan kantokyvyn sekä erittäin kattavan väri- ja pintakäsittely- ja varustevalikoimansa ansiosta SPACEWALL®-tuotteet soveltuvat lähes kaikkialle: myymälöihin, messuosastoille, toimistoihin tai varastoihin – vain mielikuvitus on rajana.

TILAMARIN Spacewall® paneelikalusteilla myynnistä tulee menestys

Tilamar Oy:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Spacewall Gmbh on maailman johtava urapaneelien ja niiden varusteluosien valmistaja ja toimittaja. Maailmanlaajuinen vuosikymmeniä jatkunut yhteistyö on jalostunut toimiviksi ja kestäviksi esittely- ja myyntikalusteiksi. Teknisissä yksityiskohdissa korostuu suunnittelu- ja valmistuskokemus sekä myyvä esillepano. Jatkuva tuotekehityksemme pitää Spacewall® -tuoteperheen ajan hermolla

Spacewall® paneelikalusteet

Kolme vaihtoehtoa urapaneeleissa: Raskas, Power ja Slim takaavat yksilöllisen kalusteen ja näyttävän urapaneeliseinän rakentamisen.

Spacewall® varusteluosat

Varastostamme saat juuri oikea varusteluosan kaikkeen esillepanoon. Lukuisilla materiaali- ja pinnoitevaihtoehdoilla varmistat jokaiselle esillepanolle juuri oikea ilmeen.

Referenssi

"Myyntimme kasvoi 20 %"

Työn voi tehdä monella tavalla – Tilamarilla työtä tehdään sydämellä. Henkilökunta on aidosti kiinnostunut asiakkaasta: tarpeisiimme, haasteisiimme sekä ongelmiimme syvennytään huolella ja ratkaisut räätälöidään meitä varten. Mikä parasta, räätälöinnin kustannus ei nouse verrattuna vakioratkaisuun. Myyntimme on kasvanut uusien kalusteiden ansiosta jopa 20 %, joten voin vilpittömästi suositella yhteistyötä Tilamarin kanssa.

Tom Eriksson, kauppias
K-Citymarket Salo

Sinun etusi on meidän etumme

Omalla suunnittelullamme ja valmistuksellamme takaamme sinulle juuri oikeanlaisen kalusteen kaikkiin tarpeisiisi. Tilamarin 25 vuoden kokemus myymäläkalusteista mahdollistaa laadukkaan ja toimivan toimituksen projektiin kuin projektiin.

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran

Kauttamme saat paneelikalusteiden ja varusteluosien rinnalle palvelutiskit, infopisteet ja muut myymälässäsi tarvittavat kalusteet. Julkitilakalusteet suunnitellaan tukemaan yrityksesi ilmettä ja brändiä. Mitä voimakkaampi muistijälki asiakkaallesi jää myymälästäsi, sitä enemmän se vahvistaa yrityksesi brändiä.

Reseptimme hyvään paneelikalusteeseen

  • vahvistaa yrityksesi brändiä
  • auttaa asiakasta viihtymään
  • auttaa arjen työn sujuvuutta
  • kestää kulutusta ja katseita
  • helppo muunneltavuus eri vuodenaikojen vaatimien ja tuotemuutosten tekemiseen

Blogit

Rakennamme kasvua

Tilamar Oy:n rinnalle on perustettu uusi rakentamisen palveluista vastaava yhtiö: Tilawise Oy. Tilawisen tehtävänä on tuottaa ja laajentaa palveluita sisustusrakentamisen markkinalle. Tämän myötä myös Tilamarin

Lue lisää

Kuvia kohteistamme