Laadukkaat ja viimeistellyt JULKITILAKALUSTEET

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Laadukkaat, helppohoitoiset ja kestävät julkitilakalusteet ovat erinomainen tapa luoda asiakkaillesi luotettava ja ammattitaitoinen mielikuva yrityksestäsi. Valmistamme räätälöidyt julkitilakalusteet tilaan kuin tilaan – joko arkkitehdin piirustusten pohjalta tai omaa suunnittelupalveluamme hyödyntäen.

Ensivaikutelma on kannattava investointi

Kauttamme saat palvelutiskit, vastaanottotiskit ja infopisteiden kalusteet. Julkitilakalusteet suunnitellaan tukemaan yrityksesi ilmettä ja vahvistamaan yrityksesi brändiä. Aulakalusteiden ja vastaanottotiskien näyttävyys on panostus, jota monet asiakkaamme ovat kuvanneet kannattavaksi investoinniksi. Siis sijoitukseksi, joka on maksanut itsensä moninkertaisesti takaisin.

Julkitilakalusteet kokemuksella ja ammattitaidolla

Projektikokemuksemme on maan parasta. Olemme kalustaneet satoja julkitiloja niin itsenäisesti kuin eri yhteistyökumppaneidemme kautta. Ymmärrämme suurien projektien prosessinkulun ja olemme erityisen hyviä eri toimijoiden ja aikataulujen yhteen sovittamisessa. Kumppanuuttamme arvostetaan, ja meidät onkin toistuvasti valittu kalustamisen kumppaniksi sujuvien ja varmojen toimituksien vuoksi.

Osana projektia tai avaimet käteen -periaatteella

Jokainen projekti on erilainen. Siksi emme tarjoa patenttiratkaisuja. Asiakkaillamme usein valmis suunnitelma, jolloin roolimme on auttaa kalusteen teknisten ominaisuuksien viilaamisessa, materiaalivalinnoissa ja tuotteen valmistamisessa. Toisinaan taas olemme mukana projektin kaikissa vaiheissa: tarvekartoituksesta suunnitteluun, suunnittelusta tuotantoon ja tuotannosta toimitukseen, aina asennetun tuotteen käyttöönottoon asti.  

TOIMIVAT JULKITILAKALUSTEET TILAMARIN RESEPTILLÄ

  • julkitilakalusteet vahvistavat yrityksesi brändiä
  • julkitilakalusteet auttavat asiakasta viihtymään
  • julkitilakalusteet tekevät arjen työn sujuvaksi
  • julkitilakalusteet kestävät kulutusta ja katseita

Tyytyväiset asiakkaat ovat paras referenssimme

HINTA, TOIMITUSKYKY JA NOPEA AIKATAULU EIVÄT VAIKUTTANEET LAATUUN
Projekti hoitui hyvin. Työnjohto oli hyvin tavoitettavissa koko projektin ajan. Pienetkin muutokset huomioitiin välittömästi. Asentajat pitivät kiinni aikataulusta ja tekivät pitkää päivää, jotta kalusteet saatiin asennettua ajallaan. Hinta, toimituskyky ja nopea aikataulu eivät vaikuttaneet laatuun – päinvastoin: työn jälki oli erinomaista. Voin lämpimästi suositella Tilamaria, toivottavasti pääsemme jatkamaan yhteistyötä.

Petri Varpe, rakennusmestari
Varpe Oy

Close Menu