Laadukkaat ja viimeistellyt

julkitilakalusteet

Tilamar on puusepäntehdas, joka tarjoaa käyttöösi laadukkaat myymäläkalusteet. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme kalusteita vähittäiskaupan tarpeisiin. Pitkä kokemuksemme ja tuhannet toteutetut kalusteprojektit tekevät meistä Suomen kokeneimman myymäläkalusteiden toimittajan.

Ensivaikutelma on kannattava investointi

Kauttamme saat palvelutiskit, vastaanottotiskit ja infopisteiden kalusteet. Julkitilakalusteet suunnitellaan tukemaan yrityksesi ilmettä ja vahvistamaan yrityksesi brändiä. Aulakalusteiden ja vastaanottotiskien näyttävyys on panostus, jota monet asiakkaamme ovat kuvanneet kannattavaksi investoinniksi. Siis sijoitukseksi, joka on maksanut itsensä moninkertaisesti takaisin.

Julkitilakalusteet kokemuksella ja ammattitaidolla

Projektikokemuksemme on maan parasta. Olemme kalustaneet satoja julkitiloja niin itsenäisesti kuin eri yhteistyökumppaneidemme kautta. Ymmärrämme suurien projektien prosessinkulun ja olemme erityisen hyviä eri toimijoiden ja aikataulujen yhteen sovittamisessa. Kumppanuuttamme arvostetaan, ja meidät onkin toistuvasti valittu kalustamisen kumppaniksi sujuvien ja varmojen toimituksien vuoksi.

Osana projektia tai avaimet käteen -periaatteella

Jokainen projekti on erilainen. Siksi emme tarjoa patenttiratkaisuja. Asiakkaillamme usein valmis suunnitelma, jolloin roolimme on auttaa kalusteen teknisten ominaisuuksien viilaamisessa, materiaalivalinnoissa ja tuotteen valmistamisessa. Toisinaan taas olemme mukana projektin kaikissa vaiheissa: tarvekartoituksesta suunnitteluun, suunnittelusta tuotantoon ja tuotannosta toimitukseen, aina asennetun tuotteen käyttöönottoon asti.  

Referenssi

"Myyntimme kasvoi 20 %"

Työn voi tehdä monella tavalla – Tilamarilla työtä tehdään sydämellä. Henkilökunta on aidosti kiinnostunut asiakkaasta: tarpeisiimme, haasteisiimme sekä ongelmiimme syvennytään huolella ja ratkaisut räätälöidään meitä varten. Mikä parasta, räätälöinnin kustannus ei nouse verrattuna vakioratkaisuun. Myyntimme on kasvanut uusien kalusteiden ansiosta jopa 20 %, joten voin vilpittömästi suositella yhteistyötä Tilamarin kanssa.

Tom Eriksson, kauppias
K-Citymarket Salo

Blogit

Tilamarin toimitusjohtaja Jukka Räsänen ja Teemu Tahvanainen.

Tilamarin toimitusjohtajaksi Jukka Räsänen

Tilamar Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Jukka Räsäsen 12.4.2021 alkaen. Räsänen on yksi Tilamarin omistajista. Hän on tehnyt myymälä- ja julkitilakalusteiden alalla yli 20 vuoden työuran ja työskennellyt pitkään myös Tilamarilla eri tehtävissä.

Lue lisää

Tilataju tiivistyy yhteistyössä

Aiemmin avasin blogissamme tilatajun käsitettä. Maailmantilanteen muututtua myös tilatajun merkitys on vahvistunut entisestään. Tilatajulla tarkoitetaan ainutlaatuista taitoa käyttää tilaa ja mahdollisuuksien löytämistä mahdottomasta.

Lue lisää

Kuvia kohteistamme