Laadukkaat ja viimeistellyt

apteekkikalusteet

Kokemuksemme moninaisista liiketila uudistuksista luo vahvan osaamisemme myös apteekkien uudistamiselle. Yhteistyössä kanssamme voit toteuttaa apteekin kokonaisvaltaisen liiketilauudistuksen.

Projektiemme ajan saat vahvan ammattitaitomme käyttöösi kokonaishallinnasta ja toteutuksesta aina viimeiseen yksityiskohtaan asti. Osaamisemme näkyy projektin etupainotteisessa ohjauksessa ja eri osa-alueiden sujuvana yhdistämisenä. Ennakoinnin kautta pystymme sovituissa aikatauluissa toteuttamaan viimeisteltyjä lopputuloksia.

Joustavaa palvelua ja kaupallista tehokkuutta

Suunnittelussa huomioimme tilan käytön kaupallisen tehokkuuden. Huomioimme asiakaskierto, brändi-ilmeen, viihtyvyys sekä ergonomiset ja toimivat työtilat. Asiakkaan ja henkilökunnan arjen sujuvuus on kaiken keskiössä. Hyvin suunnitellussa ja toteutetussa tilassa asiakas saa joustavaa palvelua ja henkilökunnan on mukava tehdä työtään.

Kokonaisvaltainen ymmärrys

Remonttien ja uudistuksien kokonaisvaltainen ymmärrys ja eri osa-alueiden yhteensovittamisen sujuvuus on ammattitaitomme tärkeintä ydintä. Jokainen työ on meille tärkeä ja teemmekin kaikkea pienistä kokonaisuuksista tai yksittäisistä kalustetoimituksista aina kokonaisurakoihin asti.

Toimiva apteekki syntyy yhteistyöllä!

Uudistuksen vetäjänä pidämme huomen apteekkarin, suunnittelijan, kalustevalmistajan ja rakennuttajan sujuvasta yhteistyöstä. Hyvän projektin onnistumisen edellytys on ymmärrys sen osakokonaisuuksien yhteensovittamisessa. Me tiedämme, mitä se tarkoittaa käytännössä ja miten se tehdään.

Blogit

Rakennamme kasvua

Tilamar Oy:n rinnalle on perustettu uusi rakentamisen palveluista vastaava yhtiö: Tilawise Oy. Tilawisen tehtävänä on tuottaa ja laajentaa palveluita sisustusrakentamisen markkinalle. Tämän myötä myös Tilamarin

Lue lisää