Myymäläkalusteet ammattitaidolla ja

asiantuntijan otteella

Tilamar on puusepäntehdas, joka tarjoaa käyttöösi laadukkaat myymäläkalusteet. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme kalusteita vähittäiskaupan tarpeisiin. Pitkä kokemuksemme ja tuhannet toteutetut kalusteprojektit tekevät meistä Suomen kokeneimman myymäläkalusteiden toimittajan.

Myymäläkalusteet yksilöllisesti ja räätälöidysti

Tilamar valmistaa myymäläkalusteet niin pieniin marketteihin ja keskisuuriin myymälöihin kuin kokonaisia osastoja hypermarketteihin. Myymäläkalusteiden ohella toimitamme ratkaisuja myös myymälän muihin tiloihin. Muiden muassa info- ja asiakaspalvelutiskit ovat ydinosaamistamme.

Palvelemme myymäläkalusteasiakkaitamme ympäri Suomea. Toimitamme tuotteemme osina, kasattuina tai valmiiksi asennettuina ja viimeisteltynä. Jokainen kalusteprojekti on erilainen. Siksi räätälöimme jokaisen kalusteprojektin kunkin asiakkaan yksiöllisen tarpeen mukaan.

Sujuvasti alusta loppuun

Olemme kalustamisen ammattilaisia, jotka palvelevat myymisen ammattilaisia. Niinpä lukuisat myymäläkalusteiden ammattiostajat, kauppiaat ja rakennuttajat luottavat meihin myymäläkalusteprojekteissaan. Olemme tunnettuja sujuvasta toteutusprosessista, nopeasta reaktiokyvystämme  ja viimeistellystä lopputuloksesta.

Laadusta emme tingi – missään olosuhteissa

Henkilökuntamme osaaminen ja hyvinvointi on meille kunnia-asia ja tuotteidemme laadun tae.

Laatuajattelumme kumpuaa asiakkaidemme tarpeiden sekä tavoitteiden ymmärtämisestä ja toimii teknisen suunnittelumme punaisena lankana. Jokainen työntekijämme kantaa itsenäisesti vastuun oman työnsä laadusta. Yhdessä vastaamme siitä, että tuotteemme toimitetaan asiakkaillemme juuri sellaisina ja silloin, kun olemme sopineet.

Referenssi

"Myyntimme kasvoi 20 %"

Työn voi tehdä monella tavalla – Tilamarilla työtä tehdään sydämellä. Henkilökunta on aidosti kiinnostunut asiakkaasta: tarpeisiimme, haasteisiimme sekä ongelmiimme syvennytään huolella ja ratkaisut räätälöidään meitä varten. Mikä parasta, räätälöinnin kustannus ei nouse verrattuna vakioratkaisuun. Myyntimme on kasvanut uusien kalusteiden ansiosta jopa 20 %, joten voin vilpittömästi suositella yhteistyötä Tilamarin kanssa.

Tom Eriksson, kauppias
K-Citymarket Salo

Yhdessä olemme enemmän

Tilamarin henkilöstölle ja toiminnalle ominaista on iloinen ja aikaansaava asenne. Me olemme kaikki töissä sinua, asiakastamme varten. Kehitämme tuotteitamme ja omaa toimintaamme vastaamaan sinun tarpeitasi. Se onnistuu vain ja ainoastaan aidosti kuuntelemalla asiakkaitamme ja tekemällä yhdessä.

Myyjämme tulevat mielellään käymään luonasi ja antavat näkemyksen myymäläkalustamiseen liittyvissä asioissa.

Blogit

Rakennamme kasvua

Tilamar Oy:n rinnalle on perustettu uusi rakentamisen palveluista vastaava yhtiö: Tilawise Oy. Tilawisen tehtävänä on tuottaa ja laajentaa palveluita sisustusrakentamisen markkinalle. Tämän myötä myös Tilamarin

Lue lisää

Kuvia kohteistamme