Ajankohtaista

Tilamarin toimitusjohtaja Jukka Räsänen ja Teemu Tahvanainen.

Tilamarin toimitusjohtajaksi Jukka Räsänen

Tilamar Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Jukka Räsäsen 12.4.2021 alkaen. Räsänen on yksi Tilamarin omistajista. Hän on tehnyt myymälä- ja julkitilakalusteiden alalla yli 20 vuoden työuran ja työskennellyt pitkään myös Tilamarilla eri tehtävissä. Toimitusjohtajan tehtävään Räsänen siirtyy Tilamarin projektijohtajan tehtävistä.

Tilamarin edellinen toimitusjohtaja Teemu Tahvanainen on myös yrityksen omistajajäsen. Häntä on kiittäminen hyvästä työstä: Tahvanainen on johtanut menestyksekkäästi Tilamarin nykyistä muutosprosessia, joka alkoi vuonna 2017. Hän jatkaa talossa ennalta suunnitellulla tavalla, myynnin ja tuotekehityksen johtotehtävissä.

Tavoitteena erinomainen asiakaskokemus

Tilamar on edennyt muutosprosessinsa suunnitelman mukaisesti seuraavaan vaiheeseen, jonka tavoitteena on erinomainen asiakaskokemus ja olla osa Suomen parasta kalustamisen verkostoa. Tulevien vuosien suunnitelmissa onkin palvelutarjoaman laajentaminen, asiakaspalvelun kehittäminen ja osaamisen syventäminen entisestään.

Uusi toimitusjohtaja Jukka Räsänen näkee Tilamarin tulevaisuuden erittäin valoisana.

”Otan tehtävän vastaan oikein hyvillä mielin. Tilamarin henkilöstö on joukko motivoituneita huippuammattilaisia. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa tulemme olemaan jatkossakin se paras kalustamisen verkosto, jolla erotumme selvästi kilpailijoistamme. Vanhoilla hyväksi todetuilla toimintatavoilla, pienillä arjen viilauksilla ja uusilla malleilla tulemme tarjoamaan alan parhaan asiakaskokemuksen”, Räsänen sanoo.

Tiia Vierimaa

+358 41 434 8945 | tiia.vierimaa@tilamar.fi

Tilamar Oy

Takasenkatu 41 A | FI-08150 Lohja

+358 10 320 9780 | www.tilamar.fi

Lue myös

Rakennamme kasvua

Tilamar Oy:n rinnalle on perustettu uusi rakentamisen palveluista vastaava yhtiö: Tilawise Oy. Tilawisen tehtävänä on tuottaa ja laajentaa palveluita sisustusrakentamisen markkinalle. Tämän myötä myös Tilamarin

LUE LISÄÄ

Mikä on kaupan tekijä?

Kaupan tekijänä autamme asiakkaitamme tekemään kauppaa. On se sitten kalustamalla tilan kuten myymälän, kahvilan tai liiketilan, maksimoimalla tilankäytön, edistämällä myyntiä tai helpottamalla arkea toimivilla kalusteratkaisuilla. Kaikki tämä tapahtuu vankalla kokemuksella ja sujuvalla yhteistyöllä kumppaneidemme kanssa.

LUE LISÄÄ
Silmäasema

Silmäaseman kasvu ei ole optista harhaa

Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäterveyden palveluntarjoaja ja toiseksi suurin optikkoketju. Sen lisäksi, että brändi tulee miltei varmuudella ensimmäisten joukossa mieleen silmälaseja hankkiessa, on Silmäasema ainoa silmäterveyden toimija Suomessa, joka tarjoaa kokonaisuutena kaikki alan palvelut optisen alan vähittäiskaupasta silmäsairaalapalveluihin.

LUE LISÄÄ

Tilataju tiivistyy yhteistyössä

Aiemmin avasin blogissamme tilatajun käsitettä. Maailmantilanteen muututtua myös tilatajun merkitys on vahvistunut entisestään. Tilatajulla tarkoitetaan ainutlaatuista taitoa käyttää tilaa ja mahdollisuuksien löytämistä mahdottomasta.

LUE LISÄÄ