Laadukkaat ja toimivat

kahvila- ja ravintolakalusteet

Onnistunut asiakaskokemus on ainutlaatuinen yhdistelmä tyyliä ja toimivuutta – myös kalusteissa. Sekä kahvila- että ravintolakalusteet kannattaa valita laadukkaasta valikoimasta, jolloin ne kestävät kovaakin käyttöä ja kulutusta - sekä asiakastiloissa että kulissien takana. Perinteisen puusepänosaamisemme ja nykyaikaisen tehtaamme ansiosta voimme taata laadukkaat kahvilakalusteet ja ravintolakalusteet kilpailukykyiseen hintaan.

Mikään projekti ei ole liian pieni – tai suuri

Kahvilakalusteasiakkaitamme ovat keskusliikkeet, yksityisyrittäjät ja rakennuttajat. Meillä on myös mittava kokemus ravintolakalusteiden toteuttamisesta, yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa. Valmistamme räätälöidyt kahvila- ja ravintolakalusteet kaikenkokoisiin projekteihin. Saat käyttöösi koko kalusteosaamisemme – suunnittelusta asennukseen.

Hyvin suunnitellut ravintolakalusteet takaavat tuotteidesi ja brändisi näkyvyyden

Hyvä suunnittelu ja huolelliset materiaalivalinnat parantavat myytävien tuotteiden esillepanoa ja tukevat siten brändiäsi. Suunnittelutyöllämme varmistamme, että ravintolakalusteet sopivat asiakastilaan täydellisesti ja tilasi on toteutettu miellyttävää asiakaskokemusta ajatellen. Asiakkaana tiedät jo etukäteen tarkalleen, mitä ja milloin saat – ja mihin hintaan.

Ravintolakalusteet parhaista materiaaleista

Tilamarin kahvila- ja ravintolakalusteet yhdistelevät monipuolisesti eri materiaaleja. Työstämme muiden muassa puuta, kalustelevyä, terästä, akryyliä, eri muovipuristeita ja kiveä. Yhdistelemällä eri materiaaleja harkitusti varmistamme niin kalusteiden kestävyyden kuin hyvän ulkonäön.

Referenssi

"Myyntimme kasvoi 20 %"

Työn voi tehdä monella tavalla – Tilamarilla työtä tehdään sydämellä. Henkilökunta on aidosti kiinnostunut asiakkaasta: tarpeisiimme, haasteisiimme sekä ongelmiimme syvennytään huolella ja ratkaisut räätälöidään meitä varten. Mikä parasta, räätälöinnin kustannus ei nouse verrattuna vakioratkaisuun. Myyntimme on kasvanut uusien kalusteiden ansiosta jopa 20 %, joten voin vilpittömästi suositella yhteistyötä Tilamarin kanssa.

Tom Eriksson, kauppias
K-Citymarket Salo

Asiakkaan etu ensin

Laadukas valmistus ja toimituksen sujuvuus ovat toimintamme perusta. Materiaaleissa ja komponenteissa olemme valinneet luotettavat yhteistyökumppanit – jatkuvuuden ja laadun takaamiseksi. Koska valmistamme kalusteet itse, seisomme myös parhaan mahdollisen laadun takana.

Palveluksessasi

Autamme ja palvelemme sinua projektin kaikissa vaiheissa: tarvekartoituksesta suunnitteluun, suunnittelusta tuotantoon ja tuotannosta toimitukseen, aina asennetun tuotteen käyttöönottoon asti. Teemme sen, minkä lupaamme – ja joustamme tarpeidesi sekä aikataulujesi muuttuessa.

Kun suunnittelet kahvilakalusteiden uusimista tai uuden kohteen avaamista, ota yhteyttä.

Reseptimme erinomaiseen myymäläkalusteeseen

  • Oikeat materiaali valinnat käyttökohteen mukaan
  • Suunnittelumme ammattitaitoa on valita materiaalit sopiviksi käyttökohteen mukaan.
  • Kestävyys

Blogit

Rakennamme kasvua

Tilamar Oy:n rinnalle on perustettu uusi rakentamisen palveluista vastaava yhtiö: Tilawise Oy. Tilawisen tehtävänä on tuottaa ja laajentaa palveluita sisustusrakentamisen markkinalle. Tämän myötä myös Tilamarin

Lue lisää

Kuvia kohteistamme