Ajankohtaista

Tilawise

Rakennamme kasvua

Tilamar Oy:n rinnalle on perustettu uusi rakentamisen palveluista vastaava yhtiö: Tilawise Oy. Tilawisen tehtävänä on tuottaa ja laajentaa palveluita sisustusrakentamisen markkinalle. Tämän myötä myös Tilamarin palvelutarjoama ja markkina-alue tulevat laajentumaan. Uuden yhtiön myötä Tilamar tarjoaa myös sisustusrakentamisen palvelut ympäri Suomea. Yhteistyössä Tilawisen kanssa toteutamme kaupallisiin tiloihin kokonaisvaltaisia toimituksia lattiasta kattoon.

Uuden yhtiön toimitusjohtajaksi tulee Markus Kollin. Yrityksen omistavat Markus Kollin, Tiia Vierimaa, Teemu Tahvanainen ja Jukka Räsänen. Markus Kollinilla on 17 vuoden kokemus rakennuttamisen alalta ja viimeiset kymmenen vuotta hän on erikoistunut kaupallisten tilojen sisustusrakentamiseen. Markuksella onkin vahva osaaminen toimitilojen, ravintoloiden ja hotellien sisustusrakennuttamisesta.

Innostuneena olemme rakentamassa uutta! Olemme yhteydessä myös lähemmin kertoaksemme lisää uusista palveluistamme.

Yhteistyöterveisin,
Tiia, Teemu & Jukka
Tilamar Oy

Lue myös

Mikä on kaupan tekijä?

Kaupan tekijänä autamme asiakkaitamme tekemään kauppaa. On se sitten kalustamalla tilan kuten myymälän, kahvilan tai liiketilan, maksimoimalla tilankäytön, edistämällä myyntiä tai helpottamalla arkea toimivilla kalusteratkaisuilla. Kaikki tämä tapahtuu vankalla kokemuksella ja sujuvalla yhteistyöllä kumppaneidemme kanssa.

LUE LISÄÄ
Silmäasema

Silmäaseman kasvu ei ole optista harhaa

Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäterveyden palveluntarjoaja ja toiseksi suurin optikkoketju. Sen lisäksi, että brändi tulee miltei varmuudella ensimmäisten joukossa mieleen silmälaseja hankkiessa, on Silmäasema ainoa silmäterveyden toimija Suomessa, joka tarjoaa kokonaisuutena kaikki alan palvelut optisen alan vähittäiskaupasta silmäsairaalapalveluihin.

LUE LISÄÄ
Tilamarin toimitusjohtaja Jukka Räsänen ja Teemu Tahvanainen.

Tilamarin toimitusjohtajaksi Jukka Räsänen

Tilamar Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Jukka Räsäsen 12.4.2021 alkaen. Räsänen on yksi Tilamarin omistajista. Hän on tehnyt myymälä- ja julkitilakalusteiden alalla yli 20 vuoden työuran ja työskennellyt pitkään myös Tilamarilla eri tehtävissä.

LUE LISÄÄ

Tilataju tiivistyy yhteistyössä

Aiemmin avasin blogissamme tilatajun käsitettä. Maailmantilanteen muututtua myös tilatajun merkitys on vahvistunut entisestään. Tilatajulla tarkoitetaan ainutlaatuista taitoa käyttää tilaa ja mahdollisuuksien löytämistä mahdottomasta.

LUE LISÄÄ