Ajankohtaista

Tilamar_blogi_kaupantekija_sana

Mikä on kaupan tekijä?

/[k:]aupan tekijä/

Substantiivi

  1. Yritys, joka kalustamalla luo tilasta kaupan.
  2. Auttaa tekemään kauppaa esim. toimivilla esillepanoilla tai edustavilla kalusteilla.
  3. Tilamar Oy.

Synonyymit:

Kaupan tekijänä autamme asiakkaitamme tekemään kauppaa. On se sitten kalustamalla tilan kuten myymälän, kahvilan tai liiketilan, maksimoimalla tilankäytön, edistämällä myyntiä tai helpottamalla arkea toimivilla kalusteratkaisuilla. Kaikki tämä tapahtuu vankalla kokemuksella ja sujuvalla yhteistyöllä kumppaneidemme kanssa.

Yritys, joka kalustamalla luo tilasta kaupan

Ilman kalusteita tilassa on vain rakenteet. Ei hyllyjä, pöytiä, tiskejä tai koreja, vain tila ilman tunnelmaa. On kyseessä kauppa, kahvila tai muu liiketila, kalusteita tarvitaan. Kalusteet herättävät tilan eloon. Ne tuovat vision tilankäytöstä käytäntöön. Niiden avulla kaupankäynti on mahdollista ja ostaminen helpompaa. Kun tehdään kauppaa, tulee tehdä vastuullisia ratkaisuja, jotka kestävät – sekä käyttöä että aikaa. Panosta siis laadukkaisiin ja kotimaisiin kalusteisiin. Ne tekevät yksinkertaisesti paremman kaupan – sinulle ja asiakkaillesi.

Auttaa tekemään kauppaa

Silmälaseihin on helppo tutustua, kun ne ovat oikealla korkeudella, siisteissä riveissä ja valaistus on hyvä. Kakkupala houkuttelee kahvilassa ostamaan, kun hylly tuo esillepanoon korkeutta ja erottaa kampanjassa olevan kakun muiden joukosta. Appelsiinit ovat sesongissa hyvällä hinnalla ja maku parhaimmillaan, ne tarvitsevat ansaitsemansa huomion esillepanolla, joka on näyttävä, tuotteille eduksi ja käytännöllinen työntekijöillä täyttää.

Esillepanot ovat iso osa asiakaskokemusta ja luovat tilaan tunnelmaa. Ne ovat ratkaisuja, joiden ansiosta asiakkaidesi on helpompi ostaa, mikä taas tarkoittaa lisää myyntiä. Viihtyisässä tilassa viettää myös ihan huomaamatta aikaa, jolloin tulee myös tehtyä enemmän ostoksia, mikä jälleen tarkoittaa lisää myyntiä. Ei ole kyse vain pöydästä tai kaapista, vaan kyse on jostain paljon suuremmasta. Esimerkiksi erään asiakkaamme myynti kasvoi 20 prosenttia, kun hän oli uusinut myymäläkalusteensa. Uudistuksen ansiosta esillepanoista tuli houkuttelevampia, tarjonnasta tuli selkeämpi ja saimme tilankäytön maksimoitua freesiä ilmettä unohtamatta. 

Tilamar Oy on kaupan tekijä

Olemme saaneet olla tuhansissa kalusteprojekteissa auttamassa asiakkaitamme tekemään kauppaa. Meillä on vuosikymmenien kokemus alalta ja laadukas työnjälki on meidän toimintamme kulmakiviä. Mikä kuitenkin todellisuudessa erottaa meidät muista on tilataju. Tilataju on kyky hahmottaa tilaa ja nähdä mahdottomassakin mahdollisuus. Tilatajun avulla pystymme hyödyntämään osaamistamme asiakkaan hyväksi parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi räätälöiden ja joustaen aina tarpeen mukaan. Valitse siis kaupan tekijä, jolta tilatajua löytyy.

Lue myös

Rakennamme kasvua

Tilamar Oy:n rinnalle on perustettu uusi rakentamisen palveluista vastaava yhtiö: Tilawise Oy. Tilawisen tehtävänä on tuottaa ja laajentaa palveluita sisustusrakentamisen markkinalle. Tämän myötä myös Tilamarin

LUE LISÄÄ
Silmäasema

Silmäaseman kasvu ei ole optista harhaa

Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäterveyden palveluntarjoaja ja toiseksi suurin optikkoketju. Sen lisäksi, että brändi tulee miltei varmuudella ensimmäisten joukossa mieleen silmälaseja hankkiessa, on Silmäasema ainoa silmäterveyden toimija Suomessa, joka tarjoaa kokonaisuutena kaikki alan palvelut optisen alan vähittäiskaupasta silmäsairaalapalveluihin.

LUE LISÄÄ
Tilamarin toimitusjohtaja Jukka Räsänen ja Teemu Tahvanainen.

Tilamarin toimitusjohtajaksi Jukka Räsänen

Tilamar Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Jukka Räsäsen 12.4.2021 alkaen. Räsänen on yksi Tilamarin omistajista. Hän on tehnyt myymälä- ja julkitilakalusteiden alalla yli 20 vuoden työuran ja työskennellyt pitkään myös Tilamarilla eri tehtävissä.

LUE LISÄÄ

Tilataju tiivistyy yhteistyössä

Aiemmin avasin blogissamme tilatajun käsitettä. Maailmantilanteen muututtua myös tilatajun merkitys on vahvistunut entisestään. Tilatajulla tarkoitetaan ainutlaatuista taitoa käyttää tilaa ja mahdollisuuksien löytämistä mahdottomasta.

LUE LISÄÄ