Ajankohtaista

Tilamar Blogi Kuva

Kun tilataju ratkaisee

Tilataju

/[t:]ilataju/

Substantiivi

  1. Ainutlaatuinen kyky hahmottaa tilaa ja nähdä mahdottomassakin mahdollisuus
  2. Vapaus ja intohimo käyttää ammattitaitoa asiakkaan eduksi

Synonyymit: ammattitaito, näkemys, visio, asiantuntijuus, osaaminen, itsevarmuus

Tilataju tuo luovuutta ja mutkattomuutta kaikkeen tekemiseen. Projektit etenevät vaivattomasti kumppanin kanssa, kenellä tilataju on kohdillaan. Ei tarvitse jännittää, kun tietää, että projektin jokainen vaihe toteutetaan ammattitaidolla, mikä näkyy ainutlaatuisena asiakasymmärryksenä ja luottamuksena.

Mahdottomasta mahdollinen

Tilataju tarkoittaa ainutlaatuista kykyä hahmottaa tilaa ja nähdä mahdottomassakin mahdollisuus. Näemme jokaisessa projektissa mahdollisuuden ja otamme haasteet ilolla vastaan! Meillä ei ole kyse ainoastaan kalusteen valmistamisesta, vaan jostain suuremmasta: ainutlaatuisesta asiakasymmärryksestä, kokonaiskuvan hahmottamisesta ja tavoitteenmukaisen tunnelman luomisesta. Hyödynnämme osaamistamme täysillä asiakkaan eduksi, paremman ja vaivattomamman arjen mahdollistamiseksi.

Ammattitaitoisesti alusta loppuun

Koska meiltä tilatajua löytyy, me emme häkelly laajan materiaalivalikoiman edessä, vaan löydämme juuri oikeat materiaalit, komponentit ja ominaisuudet teidän tarpeeseenne. Kun kokonaisuus on suunniteltu toimijan kanssa, keneltä tilatajua löytyy, tiedät jo etukäteen mitä tulet saamaan. Ei yllätyksiä, vaan luotettavaa toimintaa sovitun suunnitelman mukaan ja ammattitaitoista projektinhallintaa sen jokaisessa vaiheessa. Me ymmärrämme hyvin, että tilanteet muuttuvat, minkä ansiosta joustamme muuttuneen tarpeen tai aikataulun mukaan.

Tilatajun ansiosta on mahdollista suunnitella ja valmistaa toteutus, joka palvelee asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla yksityiskohtia myöten vielä vuosienkin päästä. Tuote valmistetaan ja asennetaan huolella eikä vedetä mutkia suoraksi, vaan annetaan laadun ohjata aina oikeaan suuntaan. Me tarkistamme lopputuloksen aina asiakkaan kanssa ja seisomme tekemisemme takana.

Yhdessä olemme enemmän

Välitämme aidosti asiakkaistamme ja teemme työtämme aina heidän etu edellä mahdollisimman onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi, yhdessä. Tilataju ei ole nimittäin yksilön ominaisuus, vaan se muodostuu useiden eri osaajien kokemuksen yhdistämisestä. Se ei ole itsestäänselvyys ja arvostamme jokaisen tekijämme työpanosta. Ihmiset tekevät mahdottomasta mahdollisen.

Kun tilataju ratkaisee.

Lue myös

Rakennamme kasvua

Tilamar Oy:n rinnalle on perustettu uusi rakentamisen palveluista vastaava yhtiö: Tilawise Oy. Tilawisen tehtävänä on tuottaa ja laajentaa palveluita sisustusrakentamisen markkinalle. Tämän myötä myös Tilamarin

LUE LISÄÄ

Mikä on kaupan tekijä?

Kaupan tekijänä autamme asiakkaitamme tekemään kauppaa. On se sitten kalustamalla tilan kuten myymälän, kahvilan tai liiketilan, maksimoimalla tilankäytön, edistämällä myyntiä tai helpottamalla arkea toimivilla kalusteratkaisuilla. Kaikki tämä tapahtuu vankalla kokemuksella ja sujuvalla yhteistyöllä kumppaneidemme kanssa.

LUE LISÄÄ
Silmäasema

Silmäaseman kasvu ei ole optista harhaa

Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäterveyden palveluntarjoaja ja toiseksi suurin optikkoketju. Sen lisäksi, että brändi tulee miltei varmuudella ensimmäisten joukossa mieleen silmälaseja hankkiessa, on Silmäasema ainoa silmäterveyden toimija Suomessa, joka tarjoaa kokonaisuutena kaikki alan palvelut optisen alan vähittäiskaupasta silmäsairaalapalveluihin.

LUE LISÄÄ
Tilamarin toimitusjohtaja Jukka Räsänen ja Teemu Tahvanainen.

Tilamarin toimitusjohtajaksi Jukka Räsänen

Tilamar Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Jukka Räsäsen 12.4.2021 alkaen. Räsänen on yksi Tilamarin omistajista. Hän on tehnyt myymälä- ja julkitilakalusteiden alalla yli 20 vuoden työuran ja työskennellyt pitkään myös Tilamarilla eri tehtävissä.

LUE LISÄÄ

Tilataju tiivistyy yhteistyössä

Aiemmin avasin blogissamme tilatajun käsitettä. Maailmantilanteen muututtua myös tilatajun merkitys on vahvistunut entisestään. Tilatajulla tarkoitetaan ainutlaatuista taitoa käyttää tilaa ja mahdollisuuksien löytämistä mahdottomasta.

LUE LISÄÄ