Ajankohtaista

87A4636

Henkilökuvassa Jukka Räsänen

Jukka Räsänen on pitkän linjan myymäläkalustamisen ammattilainen ja vanha tilamarilainen, joka tekee ”kotiinpaluun” monta kokemusta rikkaampana ja entistäkin rautaisemmalla osaamisella. Jukka tulee vetämään projekteja, kehittämään tuotantoamme ja olemaan vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Annetaan Jukan kertoa itse, millaisesta miehestä on kyse.

Kuka on Jukka Räsänen?

Olen 1978 syntynyt puutekniikan insinööri Lieksasta. Perheeseeni kuuluu vaimo sekä 2- ja 6-vuotiaat tyttäret. Vapaa-aikaani vietän metsästyksen ja perhokalastuksen parissa.

Minkälaiselta alustalta ponnistat Tilamarin riveihin?

Olen tehnyt koko ikäni töitä kalustevalmistuksen parissa. Varsinainen työurani alkoi juurikin Tilamarilla 2002. Tässä välissä vuodet ovat vierähdelleet tuotannon, tuotehallinnan, myynnin ja ostamisen tehtävissä. Ennen siirtymistäni uusiin haasteisiin 2006, toimin Tilamarilla tuotantopäällikkönä. Talo ja ihmiset ovat siis minulle entuudestaan tuttuja, joten paluu tänne tuntuu luontevalta ja tapahtuu juuri oikeista syistä.

Mitä tuot mukanasi Tilamariin?

Remmiin astuu rehti ja rehellinen, vahvan projekti-, tuotehallinta- sekä osto- ja myyntiosaamisen omaava myymäläkalustamisen ammattilainen. Mukana tulee luontevasti nippu kontakteja kalustamisen ympärillä ja terve ja avoin puheyhteys muihin alalla toimiviin firmoihin.

Miten osaamisesi tulee näkymään Tilamarissa?

Monipuolisuus lienee selkein vahvuuteni. Myymäläkalusteiden valmistus on varsin hyvin hanskassa; suunnittelusta tuotantoon, tuotannosta asennukseen ja kaikessa näiden välillä. Olen tekijätyyppi ja ehdottomasti omassa elementissäni auttaessani asiakkaitamme projektin kaikissa vaiheissa, läpi koko arvoketjun. Saan kicksejä haastavista projekteista, joissa pitää luoda jotain uutta. Uskon, että niissä onnistuminen tulee olemaan palkitsevaa – sekä minulle että Tilamarille.

Millaisia odotuksia sinulla on työstäsi Tilamarilla?

Odotan hallittua vipinää ?

Klassikkokysymys: kolme asiaa, joita ilman et voisi elää autiolla saarella?

Perhe lähtisi mukaan tietenkin ensimmäisenä, mutta jos esineistä puhutaan, niin mukaan lähtisivät mato-onki, hellehattu ja riippumatto.

Jukan tavoitat puhelimitse numerosta 050 331 2235 ja sähköpostitse: jukka.rasanen@tilamar.fi

Lue myös

Rakennamme kasvua

Tilamar Oy:n rinnalle on perustettu uusi rakentamisen palveluista vastaava yhtiö: Tilawise Oy. Tilawisen tehtävänä on tuottaa ja laajentaa palveluita sisustusrakentamisen markkinalle. Tämän myötä myös Tilamarin

LUE LISÄÄ

Mikä on kaupan tekijä?

Kaupan tekijänä autamme asiakkaitamme tekemään kauppaa. On se sitten kalustamalla tilan kuten myymälän, kahvilan tai liiketilan, maksimoimalla tilankäytön, edistämällä myyntiä tai helpottamalla arkea toimivilla kalusteratkaisuilla. Kaikki tämä tapahtuu vankalla kokemuksella ja sujuvalla yhteistyöllä kumppaneidemme kanssa.

LUE LISÄÄ
Silmäasema

Silmäaseman kasvu ei ole optista harhaa

Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäterveyden palveluntarjoaja ja toiseksi suurin optikkoketju. Sen lisäksi, että brändi tulee miltei varmuudella ensimmäisten joukossa mieleen silmälaseja hankkiessa, on Silmäasema ainoa silmäterveyden toimija Suomessa, joka tarjoaa kokonaisuutena kaikki alan palvelut optisen alan vähittäiskaupasta silmäsairaalapalveluihin.

LUE LISÄÄ
Tilamarin toimitusjohtaja Jukka Räsänen ja Teemu Tahvanainen.

Tilamarin toimitusjohtajaksi Jukka Räsänen

Tilamar Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Jukka Räsäsen 12.4.2021 alkaen. Räsänen on yksi Tilamarin omistajista. Hän on tehnyt myymälä- ja julkitilakalusteiden alalla yli 20 vuoden työuran ja työskennellyt pitkään myös Tilamarilla eri tehtävissä.

LUE LISÄÄ

Tilataju tiivistyy yhteistyössä

Aiemmin avasin blogissamme tilatajun käsitettä. Maailmantilanteen muututtua myös tilatajun merkitys on vahvistunut entisestään. Tilatajulla tarkoitetaan ainutlaatuista taitoa käyttää tilaa ja mahdollisuuksien löytämistä mahdottomasta.

LUE LISÄÄ