TILAMAR KEITTIÖ- JA KIINTOKALUSTEET

Valmistamme ja asennamme aikaa ja kulutusta kestäviä kiintokalusteita koteihin ja toimistoihin. Kaappien ohella valikoimissamme on laaja mallisto ovia, työtasoja, välitilamateriaaleja ja altaita niin keittiöihin kuin kylpy- ja kodinhoitotiloihin. Laadukkaalla liukuovimallistollamme viimeistelet säilytysjärjestelmäsi tilassa kuin tilassa.

Kalusteprojekti yhden pysähdyksen taktiikalla

Tilamar on 25 vuoden kokemuksella yksi Suomen kokeneimmista räätälöityjen kodin, toimistojen ja toimitilojen kiintokalusteiden valmistajista. Teemme kaiken: myynnin, suunnittelun ja valmistuksen itse, jolloin projekti on yksissä käsissä läpi tuotantoketjun.  Näin voimme taata asiakkaillemme toimivat ja mieluisat kalusteet kaikkiin tiloihin: keittiöihin, kodinhoitohuoneisiin, wc-tiloihin, eteisiin, auloihin ja makuuhuoneisiin.

Laadulla on tekijänsä

Laadukas valmistus ja toimituksen sujuvuus on toimintamme perusta. Materiaaleissa ja komponenteissa olemme valinneet luotettavat yhteistyökumppanit jatkuvuuden ja laadun takaamiseksi. Modernit tuotantokoneet ja ammattitaitoinen henkilöstö, yhdessä väljien tuotantotilojen kanssa, kruunaavat kustannustehokkaan ja laadukkaan lopputuloksen.

Elämäsi helpoin kalusteprojekti

Pitkä kokemuksemme myynnistä, suunnittelusta ja valmistuksesta auttaa huomioimaan tarpeelliset toiminnallisuudet ja pienimmätkin yksityiskohdat jo suunnittelunvaiheessa. Yhdessä asiakkaan kanssa tekemämme mitoitus- ja tarveratkaisut varmistavat onnistuneen lopputuloksen. Meiltä saat myös ammattitaitoiset kalusteasentajat, joiden työn laatu ja joustavuus takaavat onnistuneen asennuksen sovitussa aikataulussa.

Tilamarin vinkit toimiviin keittiö- ja kiintokalusteisiin

  • ergonominen ja funktionaalinen
  • tekee ympäristön viihtyisäksi
  • helpottaa arjen työn sujuvuutta
  • kestää kulutusta ja katseita
  • astioille ja tarvikkeille omat paikkansa

Tyytyväiset asiakkaat ovat paras referenssimme

ERINOMAINEN YHTEISTYÖKUMPPANI
Tilamarilla projektin suunnittelu on sujuvaa ja helppoa. Asentajat ovat ammattitaitoisia, huolellisia ja työ on viimeisteltyä. Kalusteet ovat korkealaatuisia, tarkoituksenmukaisia ja pitkäikäisiä. Toiminnasta tulee esiin halu hoitaa projekti sujuvasti ja asiakaslähtöisesti. Yrityksen johto aidosti välittää asiakkaistaan sekä omista työntekijöistään ja se tulee kaikessa esille. Voin suositella Tilamaria kalustetoimittajaksi. Tilamar on erinomainen yhteistyökumppani.